Siirry suoraan sisältöön

Valtionhotelli on kuin satulinna

  • tehnyt
Valtionhotelli

Scandic Imatran Valtionhotelli on mielenkiintoisen ja pitkän historian sisältävä hotelli, jolla on satumainen ulkonäkö. Hotelli tarjoaa vierailleen vanhanaikaista romanttista, mutta eleganttia tunnelmaa. Hotellissa on myös hyvin monipuoliset majoitus-, ruokailu- ja hemmottelupalvelut. Se tarjoaa myös esimerkiksi ravintolan ja baarin sekä juhlatiloja. Se sijaitsee myös hyvin mielenkiintoisella paikalla Imatran kaupungissa. Lue seuraavaksi lisää siitä, mitä hotelli ympäristöineen tarjoaa!

Valtionhotelli on Suomen kauneimpia hotelleja

Scandic Imatran Valtionhotelli on linnamainen ja ainutlaatuinen rakennus, jonka vuoksi se kuuluu monien mielestä Suomen kauneimpiin hotelleihin. Hotelli on jo itsessään kaunis, mutta lisäksi se sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, aivan kosken partaalla, ja kansallismaisemissa Imatran keskustassa. Se tarjoaa kävijöilleen niin rauhaa, elämyksiä, nähtävyyksiä kuin erilaista hemmotteluakin.

Ei siis ole mikään ihme, että tämä hotelli löytyy useilta Suomen parhaat hotellit -listoilta aivan niiden kärkisijoilta. Se sijaitsee myös vain muutaman sadan metrin päässä kuuluisasta Imatran koskesta, jossa järjestetään kesäisin upeita koskinäytöksiä. Kaikki palvelut sekä esimerkiksi Teatteri Imatra ja muut nähtävyydet sijaitsevat aivan hotellin vieressä tai satojen metrien päässä.

Valtionhotellilla on pitkä historia

Imatran Valtionhotelli on valmistunut jo vuonna 1903. Hotelli on toiminut sotilassairaalana sisällissodan aikana ja lisäksi se oli toisen maailmansodan aikana Kannaksen armeijan esikuntana ja jatkosodassa päämajan sotilashallinto-osastona. Se myös restauroitiin vuosina 1985–1987 väritystä myöten alkuperäiseen asuunsa. Vuonna 2009 hotellin yhteydessä avattiin myös moderni kylpylähotelli.

Avainsanat: