Siirry suoraan sisältöön

Kakola kylpylä on virkistäytymisen ja rentoutumisen paikka

  • tehnyt
Kakolanmäellä Turussa voi nauttia wellness-palveluista.

Kakola kylpylä on valmistumassa Kakolan entisen lääninvankilan sisäpihalle vuonna 2022. Spa on uudisrakennus, joka sijoittuu pääosin maan alle yö- ja päiväsellien väliin. Kylpylän katto tulee toimimaan pihakantena hotellin leikki- ja oleskelutiloille. Kakolanmäellä toimi ennen Kakolan Riviera, keidas, joka oli vankien virkistäytymispaikka. Nykyisin hotellina toimiva entinen vankila haluaa tänä päivänäkin tarjota monipuolisia wellness -palveluita ja virkistäytymistä arjen keskellä.

Tuleva Kakola kylpylä on elämys

Vankilahotelli avasi sellinsä ovet hotellivieraille syyskuussa 2020. Kakola kylpylä piti avata jo syksyllä 2021, mutta rakennustyöt viivästyivät. Tasokasta kylpylää kannattaa odottaa, sillä Kakolan spa on aikuisille tarkoitettu kylpylä monine hyvinvointipalveluineen. Kylpylässä on saunamaailma, jossa on useita erilaisia saunoja. Siellä on myös elämyssuihkuja ja -altaita. Kylpylässä voi käydä hieronnoissa ja erilaisissa hoidoissa.

Hotel Kakola on yksityinen ja kotimainen boutique-hotelli, jossa voi hotellin mukaan ”vapautua arjen kahleista”. Kakolassa on panostettu elämyksellisyyteen, sillä entinen vankila on erikoinen paikka. Hotellissa on eri tasoisia huoneita, joista erikoisin lienee eristysselli. Kakola on jännittävä paikka, koska se on aito entinen vankila. Vankilassa on aikoinaan ollut useita pahamaineisia vankeja.

Koko Kakolan alue on uudistettu

Kakolan alueella on tasokkaan majoituksen lisäksi muitakin matkailijoita kiinnostavia palveluita. Alueella on muun muassa yksi Turun parhaista ravintoloista, jossa voi nauttia ruokaelämyksistä. Lisäksi alueella on kahvipaahtimo, leipomo, myymälä ja panimo. Kakolanmäki sopii hyvin staycationin tai kaupunkiloman kohteeksi. Sataman läheisyyden vuoksi se sopii myös yöpymispaikaksi ennen laivamatkaa.

Avainsanat: