Siirry suoraan sisältöön

Uudistunut hotelli Kivitippu sijaitsee mystisellä Lappajärvellä

  • tehnyt
Lappajärven maisema

Hotelli Kivitippu sijaitsee Lappajärvellä Kraatterijärven rannalla. Lappajärven syntyyn liittyykin monia mystisiä uskomuksia ja tarinoita aina meteoriiteista avaruusolioihin ja kuun valloitukseen saakka. Lappajärven historia liittyykin jo 4,5 miljardia vuotta sitten tapahtuneisiin asteroidien törmäyksiin.

Hotelli Kivitippu tarjoaa elämyksiä

Hotelli Kivitippu on uudistunut, remontoitu ja moderni hotelli, joka sijaitsee Lappajärven kauniissa luonnonmaisemissa ja loistavien luontoharrastusmahdollisuuksien vieressä. Hotellista löytyy niin tilavia huoneita, lemmikkihuoneita kuin allergiaystävällisiä ja inva-WC:llä varustettujakin huoneita. Hotelli tarjoaa myös saunan, kuntosalin ja allasosaston. Lisämaksusta on saatavilla myös muita hyvinvointipalveluita.

Hotelli tarjoaa mahdollisuuden luontomatkailuun, kesän rantalomaan, kalastusretkille ja lavatansseille. Lisäksi majoittujille on tarjolla historiallinen meteoriittinäyttely ja virtuaalinen avaruusmatka Lappajärven kraatterin synnyttäneen meteoriitin lähtöpaikalle Nasan videokuvamateriaalin avulla.